Zenon

Continental Zenon

Continental Valentino - Continental Romina

Eredmények:

3x kölyök osztály győztes, 2x HPJ

Az én nevem Continental Zenon. 2010 áprili 16-án kerültem az Afamar Kennel tulajdonába. Igazán sokkoló nap volt ez számomra. Otthon játszottam, és egyszer csak jött egy csaj, megsimogatott, megdögönyözött, belenyúkált a számba, majd nem sokkal ezek után apa megfogott és betett egy kocsiba, ennek a nőnek az ölébe. Momdanom sem kell, mennyire meg voltam ijedve, de Hajdúböszörmény elég messze van Budapesttől, és mire hazaértünk, meg is barátkoztam új gazdámmal Valahogy éreztem: bízhatok benne.

Olyan hosszú volt az út, hogy a gazdáim a nevemet is kitalálták és bár sok név előkerült, végü a Zenon lett a nyerő. Rajtam kívül még neveznek így egy aszteroidát, de igazából egy meséből való: Zenon az űrlány, vagyis igazából Zenon a zűrlány. Mivel a név kötelez én teszek is róla, hogy néha ne a Zenont, hanem a zűrlányt használják amikor megszólítanak.

Akkor ért az első sokkhatás, amikor kiszálltunk a kocsiból, és egy óriási fekete valami repült át a kerítésen, és meglehetősen komolyan érdeklődött irántam. Azóta már tudom, hogy ő Niké, és igazán nem kell félnem tőle. Nikével hamar összebarátkoztam, de amikor Lennox megközelített, komolyan, nagyon komolyan vissza akartam mászni az autóba!

Új gazdim bemutatott Sangonak és Jurának (a  mopszoknak) is, ők azóta is nagyon jó játszópajtásaim bár meg kell mondjam, hogy dognak kicsit furák. Az első éjszakát velük töltöttem, a vacsorát is együtt ettük. Igazán kedvesek voltak velem. Másnap reggel korán kiabáltam, hogy engedjenek ki így a gazdi is - meg valószínüleg az utcában mindenki - korán kelt, és reggeli után mindenkivel életre szóló barátságot kötöttem. A falkába azonnal sikerült beilleszkednem, bár ez nagyon sok hanyattfekvéssel járt, igazán megérte. Közvetlen a kutyák után a gyerekekez fogadtam a szívembe, bármilyen messziről félelmetes gyorsasággal tudok megérkezni, ha Ákos szólít.

Új gazdámat is nagyon szeretem,, bár az nem teljesen érthető számomra, hogy miért huzigálja a füleimet, pakolgatja a lábaimat és túrkál rendszeresen a számban. Már kezdek egészen hozzászokni, ráadásul mindig kapk utána jutalmat is. Valami kiállításokat emleget, és remélem hogy az nagyon szuper dolog lesz, sok jutalommal, emerekkel, kutyákkal, mert azokat imádom!

2010. december

Afamar Német Dog Kennel
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el