Hanzo

Mon Petit Garcone Austria Great Stars

Azt hiszem elérkezett az idő, hogy bemutatkozzam: A nevem Hanzo (persze ennél sokkal hosszabb és előkelőbb nevem is van de úgy sosem szólít senki) Hattori Hanzóról kaptam, aki egy nagyon híres ninja volt. Csak egy kicsi hiányzott hogy Divorce legyen, mert nem kis családi viszályt keltett az érkezésem, de a gazdim igazán nagyon boldog volt, és végtelenül hálás Dorina lányának és a többi támogatónak hogy az övé lehetek!

9 hetesen kerültem az Afamar családba, és azóta is remekül érzem magam. Egy igazi KAN vagyok, akire a gazdi már régóta vágyott. Ezt úgy értem, hogy: Gyönyörű, rém okos, intelligens, óriási, és természetesen mindezekkel teljesen tisztában is vagyok. Ebből adódóan előfordul hogy minden ok nélkül ugrálok, fetrengek, és nem feltétlenül fogadok szót. Mentségemre legyen mondva, hogy kamasz vagyok, és a gazdi egy átmeneti betegség miatt nem vihet sétálni, de dolgozunk a megoldáson. Ezek mellett a bolondságaim mellett a világ legkedvesebb kutyája vagyok, mindenkit össze vissza nyálazok, ha kell, ha nem. Kivétel és korhatár nélkül imádok minden embert. A kutyákkal még egy kicsit tartózkodó és nagyszájú vagyok, de igyekszünk ezen is csiszolni, hogy jövőre minden kiállításon ott lehessek!

2017. október

Afamar Német Dog Kennel
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el