Díva

Díva Of Storm Cape


A nevem Díva, és ezúton is köszönöm tenyésztőmnek Juhász Katának a Storm Cape kennel tulajdonosának, hogy eljuttatott engem az Afamar családba. Mivel akkoriban a család kutyás épp negyedik babáját várta, nagy nagy gondolkodás volt, hogy vajon mehetek vagy nem, hiszen tudta, hogy egy kisbaba mellett nem lesz ideje egy kutya babával foglalkozni... Végül Dorina az akkor 16 éves dalos pacsirta vállalt magára nagy boldogan  :) azóta is ő a gazdim, és igazán nagyon szeretjük egymást.

Jellememről csak annyit, hogy bár a gazdik kiállításra szántak,  hiába is próbálkoztak mert annyira kitörően boldog és játékos tudok lenni, hogy 8 hónapos koromban egy ilyen heves játékban még a farkamat is eltörtem. Így törött farokkal sajnos lőttek a kiállítási karriernek... De sebaj, hiszen így is ezer százalékos tagja vagyok a csapatnak! Amikor Niké elhagyott minket Abonee nagyon de nagyon szomorú volt! Én vidítottam őt fel, és én hoztam vissza az életkedvét. Ezért mindenki nagyon hálás nekem, arról nem is beszélve hogy egy igazi szeretetbomba vagyok :)

Mostanában nagy nagy örömet készülök hozni az Afamar családba: 9 év után végre kisbabák lesznek! És én szülöm meg őket! Már mindenki nagyon várja a kicsiket, és bár nem tudom az mit jelent, de azt mondogatják, hogy szuper anyuka leszek! Szóval szuper anyuka leszek :)

2017. október


Afamar Német Dog Kennel
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el