Mirage

HCH Patakparti - Kiráy Csinos

Patakparti-Király Sámson - Valessa V Gravital

Eredmények:

HPJ, 3xCAC, HFGY, 2xHDGY, 2xCACH, 2007. HJCH, 
2007. Championok championja 


Engem Patakparti-Király Csinos Mirage-nak hívnak. Nevem a Hihetetlen család című film egyik főszereplőjéről kaptam, és talán ezzel azt is elárultam, hogy gazdám egy csodás 13 éves lány, Vivien. 
Nem egészen 5 hetes voltam, amikor belém bolondult a kicsi lány, és egy-két hetes puncsolással meggyőzte lágyszívű szüleit, hogy mellette a helyem. 
Amikor a gazdihoz kerültem igazán ingergazdag környezetben találtam magam, de jól kezeltem mind a hatalmas, érdeklődő új barátaimat, Nikét és Lennoxot, mind a gazdi tesóit, akik felváltva aludtak velem. 
Mivel én vagyok itthon a legfiatalabb, kissé szeleburdibb vagyok a kelleténél, de a leghangosabb házőrző is a környéken. Ezek mellett tudok annyira örülni, hogy a farkammal megcsapom a fejem, szóval csóválásban is az elsők között tudhatom magam. 
Kiállításon még csak látogatóként voltam, és nem nagyon bízom az idegenekben, de mivel hihetetlenül gyorsan tanulok, ebbe is bele fogok jönni. 
Fontos tudni rólam, hogy minden rongyot el tudok lopni, amit a teraszon, vagy annak korlátján hagynak. Szívesen megküzdök a lepedőkkel, szőnyegekkel, és pillanatok alatt miszlikbe tudom aprítani őket, bármekkorák is legyenek. 
Egyik kedvenc szórakozásom a gazdi hosszú szőke hajából kibányászni a hajgumit, és világgá szaladni vele. Minden jó mókára vevő vagyok. A szófogadásomat illetően van még mit csiszolni, de a gazdinak is mindig ezt mondja az anyukája, szóval szerintem még ráérek... 
A kiállításokon is jól érzem magam, ezért is sikerült a Championok Championja címet elhozni kisgazdámnak.


2009. április

Afamar Német Dog Kennel
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el