Bonita

HCH Bonita Afamar

Patakparti-Király Sámson - Patakparti-Király Bájos

Eredmények:

HPJ, 3x CAC, HDGY, HFGY, kölyök európa győztes, kölyök klub győztes, kölyök BIS II.

Az én nevem Bonita Afamar, és 2008. február 25. napján 14:46 perckor látott meg engem a napvilág a FelicaVet állatkórház előtt a kocsiban. Gazdáim már majdnem teljesen lemondtak arról, hogy élve lássanak, hiszen első testvérem 0:24-kor született, és anya már nagyon fáradt volt, amikor rám került a sor. Én voltam az utolsó, így a nevem az első héten kilenceske volt. De nekem már akkor is volt nevem!  A mi kennelünkben az a szokás, hogy az első héten senki nem kap nevet, már csak babonából sem! Amikor már nyílik a szemünk, akkor kezdenek el a gazdik gondolkodni, hogy melyik babához milyen név is illene.

Mivel sok fiúcska testvérem volt, ésa lekisebb is én voltam, elég nehezen jutottam anya cicijéhez, így egy idő után, hiába tett oda a gazdi, amikor a nagyok aludtak, én annyira örültem, hogy azonnal ki is löktem a számból... Szóval 2 hetes koromból kizárólag a gazdi etetett cumisüvegből. Ebből egyenesen következik, hogy én lettem a kiskedvenc az alomból, elsőként kaptam "igazi" nevet, és azt meg is háláltam azzal, hogy amikor meghallottam hogy Bonita, én rendíthetetlenül dülöngéltem a gazdihoz simi és kaja reményében. Mivel mindkettőből kaptam eleget, hamarosan csodaszép kislány lett belőlem!

Alig 8 hónapos koromban az Európa kiállításon kölyök győztes címet szereztem, és a DDC klubkiállításán is helyt állatam: egy kölyök győztes, és egy kölyök BIS II. feliratú kupával jöttünk haza. Azt hiszem a gazdik igazán büszkék rám!

Amellett hogy egy bújós öleb vagyok, szeretem az embereket, imádom a gyerekeket, nem veszekszem az idegen kutyákkal sem rendkívüli módon őrzöm a házat, az autót, és mindent, ami a miénk.

2010. február

Afamar Német Dog Kennel
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el