Abonee

Continental Alabama Abonee

Nevem Continental Alabama Abonee. 2012 januárjában kerültem az Afamar kennelbe, mint egy megkésett karácsonyi ajándék. Zenon hirtelen elvesztése nagyon megviselte gazdám, és a családfő tudta, hogy a gazdinak, és idősödő barátjának Nikének szüksége van egy pajtásra.

Tenyésztőm Nagy Zsolt a Continental kennel tualjdonosa már hetek óta azon gondolkozott, hogyan is adjon oda engem, hisz tudta, Zenont nem pótolhatom, de azt is, hogy én ennek a gazdinak születtem... 

Amikor mostani gazdim férje felhívta a tenyésztőmet (tudta, hogy Zsotban bízik, és sokra tartja a véleményét), hogy honnan vegyen kutyát, ismeretlenül is azonnal sikerült összeesküvést szőniük. Pár nappal később már új ottonomban is voltam, ahol gazdim könnyeit nyeldesve, boldogan és nagyon meglepődve fogadott engem. Azóta is csodálattal és szeretettel fogalkozik velem. Sokszor rajtakapom, hogy csak néz, és azt mormogja: De gyönyörű vagy!

Azt is sokszor meghallgatom, hogy mennyire sajnálja, hogy nem járt velem kiállításra, bár őszintén szólva nekem ez nem igazán hiányzik :) 

Nagyon nagyon remélem, hogy ősszel teljesthetem azt amire vágyik, és szülök egy alom kiskutyát, így értékes vérvonalam, amiből én vagyok az utolsó, megmarad. 

Nem utosó sorban azt hiszem, hogy ezzel talán gazdim is visszaadhat tenyésztőmnek egy kiscit abból, amitő kapott tőle: egy kis boldogságot kiskutya formájában!

2017. április


Afamar Német Dog Kennel
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el